Spoed?
Bel 050-5350262

Wat doen wij

Dierenarts Haren staat open voor alle soorten huisdieren. We behandelen onder andere honden, katten, konijnen en kleine knaagdieren. Alle behandelingen worden met de grootste zorg uitgevoerd.

Wat wij doen, kunnen en hebben:

  • Alle routinebehandelingen
  • Operatiekamer met gas-anesthesie en alle materialen en benodigdheden die van toepassing zijn voor het onder narcose brengen en opereren van uw dier.
  • Laparoscopische operaties worden uitgevoerd door Drs. H.H.N. Dallenga die deze techniek al sinds 2004 toepast bij o.a. het castreren van teven.

Speciale behandelingen

Doordat onze dierenartsen op onze verschillende vestigingen werken kunnen we makkelijk en relatief goedkoop behandelen. Het maken van goede röntgenfoto's en echo's liggen hierdoor binnen handbereik. Op de andere vestigingen kunnen wij ook orthopedische en oogheelkundige operaties doen. Hierbij moet u denken aan knie en elleboog- operaties en kijk- operaties van gewrichten of bijvoorbeeld staar in het oog behandelen.

Mocht uw dier dus een grotere operatie nodig hebben, dan kan dat binnen ons bedrijf gedaan worden en dat scheelt u een doorverwijzing en kosten.

Voor meer informatie kunt u altijd even bellen.

pippa